lauwer B Barok restaurant meer wit

De Kaart

Separator

Meer dan 5 personen?

Dat kan, vanaf 5 personen vragen wij om voor de menu te kiezen
of uw gerechten op voorhand door te geven, dit om u een optimale service te kunnen bieden!
Dank voor uw begrip.

Separator

Suggestie menu "Barok"

Enkel verkrijgbaar per tafel

  • Black tiger - tomaat - meloen - basilicum
  • Dumpling - eekhoorntjesbrood - salie - patrijs
  • * Chutney van kweepeer - gebakken ganzelever
  • WIlde eend - kastanje - herfstgroentjes
  • Peer - mascarpone - kaneel - walnoot

Prijs menu zonder wijnen

4 gangen : € 70.00
5 gangen : € 80.00 (*)
Kaas in plaats van dessert + € 7.00

Prijs menu met aangepaste wijnen

4 gangen : € 102.00
5 gangen : € 120.00 (*)

Ingrediënten kunnen wijzigen of aangepast worden!
Bij reservatie, vegetarisch altijd mogelijk!

Signature Menu

restaurant barok chef vital

Huisbereide garnaalkroket

Chateaubriand

Verse frietjes, stroganov

Koffie of Dame blanche

vers gedraaid vanille ijs - warme chocoladesaus

Proef het geheim van de chef en reserveer uw tafeltje.

Te verkrijgen iedere dinsdag en woensdag met vermelding SIGNATURE

€ 60.00 per persoon

Kreeften menu

Voorgerecht

salade van kreeft

tussengerecht

bisque van kreeft

hoofdgerecht

1/2 kreeft - curry - verse frietjes

€ 70.00 per persoon

Separator

A la carte

Voorgerechten

Salade van 1/2 kreeft - Mango - appeldagprijs

Gebakken ganzelever - bloedworst - calvados - appel€ 34.00

*black tiger - tomaat - meloen - microsla€ 34.00

* dumpling - eekhoorntjesbrood - salie - patrijs€ 34.00

Hoofdgerechten

Filet pur - seizoensgarnituur - peper of bearnaisesaus€ 48.00

Vlaamse frietjes

* wilde eend - pompoen - kastanje - herfstgroentjess€ 45.00

zeetong meuniere - seizoensgarnituur€ 49.00

Vlaamse frietjes

Gehele kreeft in twee gangen geserveerddagprijs

Prijs per 100 gr.
GANG 1: Tomaat basilicum
GANG 2: Bouillabaisse

Desserts

Dame Blanche€ 15.00

*triffle - peer - mascarpone - kaneel - walnoot€ 15.00

sabayon "barok"€ 15.00

Assortinment geaffineerde kazen€ 17.00

Vanaf 5 personen vragen wij u de menu te nemen ofwel de a la carte gerechten op voorhand door te geven, dit om u een optimale service te kunnen bieden.
Voedselintoleranties, laat het ons weten, wij passen het aan.