
De Kaart

Meer dan 5 personen?
Dat kan, vanaf 5 personen vragen wij om voor de menu te kiezen
of uw gerechten op voorhand door te geven, dit om u een optimale service te kunnen bieden!
Dank voor uw begrip.

Suggestie menu "Barok"
Enkel verkrijgbaar per tafel
- Tataki - tonijn - sesam - dashi - wakame
- Asperge - kreeft - stroganoff
- * Signatuur - terrine ganzenlever - geconfijte rabarber
- Kalfs green egg style - friet - sechuan
- Blondies - witte chocolade - Frambozen
Prijs menu zonder wijnen
4 gangen : € 70.00
5 gangen : € 80.00 (*)
Kaas in plaats van dessert + € 7.00
Prijs menu met aangepaste wijnen
4 gangen : € 102.00
5 gangen : € 120.00 (*)
Ingrediënten kunnen wijzigen of aangepast worden!
Bij reservatie, vegetarisch altijd mogelijk!
Luxe 3 gangen green egg menu

# Black tiger gamba
green egg style - avocado - chimcurry
# ierse filet pur
green egg style - asperge - verse frietjes
# dame blance
vers gedraaid vanille ijs - warme chocoladesaus
Proef het geheim van de chef en reserveer uw tafeltje.
Te verkrijgen iedere dinsdag en woensdag met vermelding BBQ
€ 55.00 per persoon
Kreeften menu

Voorgerecht
salade van kreeft
tussengerecht
bisque van kreeft
hoofdgerecht
1/2 kreeft - curry - verse frietjes
€ 70.00 per persoon

A la carte
Voorgerechten
Salade van 1/2 kreeft - Mango - appeldagprijs
Gebakken ganzelever - bloedworst - calvados - appel€ 34.00
* tataki - tonijn - sesam - wakame€ 34.00
* asperge - kreeft - stroganoff€ 38.00
terrine van ganzenlever - geconfijte rabarber€ 34,00
Hoofdgerechten
Filet pur - seizoensgarnituur - peper of bearnaisesaus€ 48.00
Vlaamse frietjes
* kalfs green egg style - friet - sechuan€ 48.00
zeetong meuniere - seizoensgarnituur€ 49.00
Vlaamse frietjes
Gehele kreeft in twee gangen geserveerddagprijs
Prijs per 100 gr.
GANG 1: Tomaat basilicum
GANG 2: Bouillabaisse
Desserts
Dame Blanche€ 15.00
* blondies - witte chocolade - frambozen€ 15.00
sabayon "barok"€ 15.00
Assortinment geaffineerde kazen€ 17.00
Vanaf 5 personen vragen wij u de menu te nemen ofwel de a la carte gerechten op voorhand door te geven, dit om u een optimale service te kunnen bieden.
Voedselintoleranties, laat het ons weten, wij passen het aan.